• Dorpsveiling 2018

   

  Rond het weekend van 15/18 september valt de Dorpsveiling informatiefolder op uw mat!

   

  Denk alvast na over een leuke kavel! Een kaas of taart, een dagje werken, een gezellig uitje, kaarten, mee naar een sportwedstrijd, een proeverij… zegt u het maar! Geen tweede hands goederen!

   

  U steunt er 17 dorpsverenigingen mee, die er voor zorgen dat het leefklimaat in Zwaag op een geweldig niveau blijft.

   

  Kijk op www.dorpsveilingzwaag.nl  voor meer info! 

   


Iedere laatste dinsdag van de maand : open avond!


Eerstvolgende datum is 30 oktober 2018, de koffie staat klaar! 

 


U kunt u nog altijd het mooie boek “Oorlog in Zwaag” bij ons verkrijgen. Iedere dinsdagavond tussen 19.30 en 20.30 zijn wij aanwezig op onze werkplek waar u, tegen betaling van 15 Euro, deze bij ons kan kopen. Mailen mag natuurlijk ook. Wij nemen contact met u op en dan maken we een afspraak over levering en betaling.

 

Werkplek SHZ

Bestuur SHZ

"Man bijt hond"

Heb je ook een spannende hobby die je wilt laten zien of heeft de buurvrouw een leuke verzameling waar niemand van weet? Kent je vader nog een leuke anekdote die gehoord mag worden of heeft je vrouw een interessant beroep dat wel eens belicht mag worden? De filmclub van Historisch Zwaag komt graag bij je langs om dit vast te leggen voor de Zwaagse versie van ‘Man Bijt Hond’. Het doel is om, in navolging op de dorpsfilms van Ab Knol, een beeld te geven van Zwaag en haar inwoners. Dit op een zo breed mogelijke en lichtvoetige manier. Rubrieken als ‘U was weer geweldig dit weekend’, Zonder Handen, 30  Seconden, Schuurisme en Aan Tafel, zullen dit programma tot één geheel smeden. Dus woon je naast iemand die superfan is van Jan Smit of ken je iemand die altijd in zijn schuur te vinden is, tip ons dan op tip@historisch-zwaag.nl.

 

 

Zwaag '40-'45

Straten