Vriend worden

“Met een donatie van minimaal 15 Euro per jaar kan je “vriend” worden van de Stichting Historisch Zwaag.

Met jouw bijdrage kunnen wij de geschiedenis van het dorp Zwaag levend houden en kunnen wij activiteiten organiseren die hier rechtstreeks mee te maken hebben. Zo organiseren wij themabijeenkomsten,  filmmiddagen, fototentoonstellingen en andere activiteiten. 

 

Enige malen per jaar ontvang je van ons een nieuwsbrief, waarin wij onze activiteiten aan je bekend maken en waarin ons laatste nieuws wordt bekend gemaakt. 

 

Stichting Historisch Zwaag brengt regelmatig een boek uit. In het verleden zijn er boeken verschenen over de oorlogsperiode, de veiling Bangert en Omstreken en Zwaag door de eeuwen heen. Vrienden krijgen het boek gratis uitgereikt, mits de bijdrage over een bepaalde periode is voldaan.

 

Je kunt vriend worden door overmaking van een bedrag van minimaal 15 Euro op rekeningnummer NL50 RABO 0307 7463 99 t.n.v de Stichting Historisch Zwaag onder vermelding van je naam en woonadres.. 

Daarnaast willen wij graag dat je een mail stuurt aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met de mededeling dat je het geld aan ons hebt overgemaakt en waarin je je gegevens, dus naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer aan ons doorgeeft. 

Vervolgens bevestigen wij je inschrijving via dit mailadres. Je gegevens gebruiken wij enkel voor onze eigen administratie.”