Dorpsquiz 2017


In navolging op het vorige jaar organiseert de Stichting Historisch Zwaag andermaal een Dorpsquiz. 

 

Van wie is deze stem?, welk huis is dit?, welk netnummer hadden we vroeger? Vragen die voorbij kunnen komen tijdens deze happening. Aan de voorbereiding zal het niet liggen. Bas Manshanden heeft, met wat hulp, zijn uiterste best gedaan om leuke, hilarische, leerzame, moeilijke en ook gemakkelijke vragen te bedenken. Met behulp van foto’s en filmpjes is het weer een prachtig geheel geworden.  Antwoorden worden gegeven met de inmiddels bekende stemkastjes en aan het eind van de middag zal de Zwaagkenner 2017 bekend worden gemaakt.

 

De Dorpsquiz 2017 wordt gehouden op zondagmiddag 8 oktober 2017 in de grote zaal van Partycentrum De Witte Valk, Dorpsstraat 175 te Zwaag. Aanvang van de quiz is 14.00 uur. Vanaf 13.30 uur is de deur geopend en kunnen de teams zich inschrijven. Een team bestaat in principe uit 6 personen. Denk nu niet, dat als je alleen komt, dat je niet mee kunt doen. De mensen, die geen team hebben, kunnen bij elkaar aanschuiven, zodat  er toch als team gequizd kan worden. Iedereen kan dus meedoen!

 

Het inschrijfgeld voor deze geweldige middag bedraagt 5 Euro per persoon. Donateurs en sponsors betalen geen inschrijfgeld. Zij mogen met twee personen gratis aan onze Dorpsquiz deelnemen.

 

Gestreden wordt om de titel ”Dorpskenner Zwaag 2017”  en aan deze titel is een mooie prijs verbonden.

 

Kom dus allemaal naar De Witte Valk voor een gezellige Zwaagkennisquiz. Wij rekenen op U!