Boekpresentatie / Tentoonstellingswand

Afgelopen maanden stond in het teken van het boek over de veiling Bangert en Omstreken. Op zondag 24 maart hadden we een grandioze boekpresentatie, waarbij het eerste exemplaar werd uitgereikt aan Peter van Westen. Dit gebeurde  onder het toeziend oog van de schrijvers Ben Beemster, Piet Korse en Piet Bakker èn van een groot aantal belangstellenden. 

 

Het boek is inmiddels een bestseller. Bij de boekhandels was het in mum van tijd uitverkocht en voor een lange periode waren wij door onze voorraad heen. Inmiddels is er een nieuwe druk, u kunt dus een boek bij ons bestellen. Kijk voor dit boek en nog meer artikelen op onze Te Koop pagina onder de kop Stichting.

 

Op 21-22 en 23 mei werd het 80-jarig bestaan van het Ziekentriduüm gevierd. Zieken uit Zwaag en de regio werden drie dagen lang, onder begeleiding van een groot aantal vrijwilligers, getrakteerd op een mooi samenzijn in de Martinuskerk. In samenwerking met onze stichting hebben de mensen van het Ziekentriduüm een prachtige tentoonstellingswand gepresenteerd, waarop de geschiedenis van dit festijn is afgebeeld.